Vill du öka ditt inbrottsskydd?

Inbrott i villor, lägenheter och företag är inte bara obehagliga utan medför också materiell skada. Väljer du ett bra inbrottsskydd kan du undvika att drabbas.

Man säger att “tillfället gör tjuven” och därför har ett effektivt inbrottsskydd stor effekt. Man kan aldrig helt skydda sig men det går att göra det riktigt svårt för någon att bryta sig in. Väljer du ett effektivt inbrottsskydd kan du skydda din egendom från både skadegörelse och inbrott.

För en privatperson är en stabil säkerhetsdörr det enklaste sättet att skydda sig. Lägenhetsinbrott är vanliga och onödiga eftersom en robust dörr avskräcker de flesta som snabbt vill ta sig in. Många bostadsrättsföreningar gör därför slag i saken och byter till säkerhetsdörr i både lägenheter och entré. En säkerhetsdörr är dessutom ett effektivt skydd om det skulle börja brinna i trappuppgången.

Inbrottsskydd för företag kan innebära omfattande lösningar

Företag är framförallt utsatta under nätter, kvällar och helger när det inte är någon verksamhet på området. Det är inte bara dörrar som behöver förstärkas utan också grindar in på området eller skyltfönster ut mot gatan. Ett fasad kan skyddas mot både inbrott och skadegörelse med ett riktigt installerat galler eller en jalusi.

Kontaktar du en firma som arbetar med säkerhet och inbrottsskydd kommer du att få förslag på lösningar som gör tillvaron tryggare. Att investera i ett effektivt inbrottsskydd är en långsiktig åtgärd som minskar risken för att någon gör intrång. Genom den investeringen kan du spara in de kostnader som materiella skador och förluster vid ett inbrott medför. Du hittar mer om att skaffa dig en säkerhetsdörr här: www.teamguardab.se

13 May 2022