Vill du arbeta som målare i Uppsala?

Har du tröttnat på ditt arbete? Du kanske har arbetat med samma sak i över tjugo år och skulle vilja göra något annat istället? Då kanske du kan prova på ett spännande arbete som målare i Uppsala.

Ett arbete som målare låter härligt. Att få arbeta med händerna och vara utomhus mycket under sina arbetsdagar. Skulle inte det vara något? Du har länge gått omkring och fantiserat om hur det vore att arbeta med någonting annat än det du ägnat dig åt de senaste åren. Du har tröttnat och vill inte ens stiga upp ur sängen vissa morgnar. Målare är någonting som du funderat på en del på sistone. Kanske ett arbete som målare vore någonting för dig? Du har alltid varit ganska så händig och gör det mesta arbete med huset där hemma själv. Dina vänner brukar ofta be dig om hjälp när det gäller hushållsarbeten.

Livet som målare

Du ringer runt till lite olika firmor i stan för att se om någon skulle kunna tänka sig att provanställa en gammal gubbe som du. Du hör efter hos Hållbart Måleri i Uppsala och flera andra firmor. Du får till slut napp på ett av ställena och ni bestämmer att du ska få gå bredvid som lärling under en tid. Du är överlycklig. Äntligen ska du få göra någonting annat med ditt liv. Det är inte många år kvar du har att arbeta så då kan du väl få göra något som du tycker om? Livet som målare kommer bli toppen.

13 Sep 2021