Vilken stallinredning vill du ha?

Gummimattor i stallet för att minska risken för att hästen ska halka? Lite nya krubbor som klarar av hästens krumbukter? Skaffa ny och stabil stallinredning.

Ordning och reda vill man ha det i stallet. Alla saker har sin egna plats och helst vill man ha stallgången tom. Att hålla på med hästar är en underbar sport, men den är även väldigt dyr. Det är kostsamt att köpa in stallinredning, utrustning, foder och liknande till hästen. För att inte tala om den skadar sig.

För att minska risken för skador så behöver man tänka igenom noggrant vad det faktiskt är man ska ha. Det är dumt att ta några onödiga risker och köpa saker som inte är säkert att ha i närheten av hästar. Som tur är finns det många bra produkter just för hästar.

Stallinredning av hög kvalitet

Hästar är stora djur som ibland är lite okänsliga med saker. Det lönar sig alltså att köpa en krubba till hästen av bra kvalitet, än en vanlig plasthink, vare sig det är till vatten eller kraft. Vattenkoppar är väldigt smidigt att ha, vatten är ett måste och det är tungt att bära på. Med en praktisk vattenkopp har de vatten hela tiden.

Detta är bara lite av den stallinredning du kan tänkas ha. Du kan lyxa till det för hästarna och skaffa ett solarium till dem med. Hos City-Boxen kan du få hjälp med allt från hela stallet, till att köpa inredning till det. Ett komplett stall gör vardagen i stallet betydligt enklare.

29 Jul 2022