Snyggt och modernt med plattsättning

Det har gått mode i snygga plattor, både inomhus och i trädgården. Vill du minska på gräsytan och få en mer lättskött tomt är plattsättning ett givet alternativ, i det utförande du gillar.

Det finns plattor av alla de slag och former, så du kan i princip få vad som helst till ditt hus i Stockholm. Gillar du grått är du inte ensam om att välja det. Det är en neutral färg som kan kombineras med vad som helst. Lägg plattor i trädgården och kombinera med en ny utebelysning och fräscha utemöbler, så har du plötsligt en helt ny upplevelse. Börja med att kontakta en plattsättare i Stockholm och be om ett bra pris.      

Hemmet som en oas

Oavsett om man väljer klinkerplattor med golvvärme till altanen eller om man vill ha helt nya gångar i trädgården, blir det en dramatisk förändring när man förnyar hemma och får fräscha, snygga material. Hemmet är en plats där vi kopplar av, myser och har en egen oas. När du till exempel sitter och dricker kaffe på din stenlagda terrass kan du njuta av rena, prydliga ytor. En skicklig plattsättare gör det möjligt, för han har kunskaperna som krävs för att resultatet ska bli proffsigt och hållbart.

Vill du, så kan du spara en liten del av gräsmattan, bara för att ha känslan av att kunna plantera något, om du vill. Många perenna växter kräver inte så mycket jobb, men de blommar varje år, och det är snyggt ihop med den fina plattsättningen.

3 Mar 2021