Smidiga men mycket stabila hallar

Underlätta din lagring eller din arbetssituation genom att använda tåliga och lättmonterade hallar av stål. Du kan välja själv om du vill ha dem permanent eller under en viss tid.

Om du någonsin varit i ett ridhus eller en ladugård av nyare slag, så har du kunnat se hur de består av ett stålskelett som sedan är klätt med trä eller metall, kanske även med något slags tältduk som exempelvis cirkusar brukar använda sig av. Du kan också välja att använda dig av den starka och smidiga konstruktionen när du har behov av en tillfällig eller permanent lagringsyta. Stålhallar är större konstruktioner som kan vara mycket höga i tak, och som ofta används permanent. Du kan se dem på en flygplats där de kan användas till förvaring av maskiner, de kan även användas till garage för själva flygplanen. Vissa har rundat tak och vissa kan ha andra mer kantiga tak.

Hemma i din trädgård

Samma konstruktion som finns hos hallar i stål kan du även använda dig av i din trädgård. Det är ett smidigt sätt att få förvaring för dina trädgårdsverktyg, cyklar eller till och med din bil. Vill du så är det enkelt att flytta konstruktionen dit du vill, eller att inreda den med isolering och värme för en behagligare förvaring. Detsamma gäller för de större hallarna. Vill du få in ljus i hallen så kan du även välja att lägga in partier av något slags genomsläppligt material som genomskinlig plast eller glas.

4 Apr 2021