Skapa din egen swimming-pool

Vill du vara med och planera och bestämma din alldeles egna swimming-pool? Med hjälp av rätt företag kan du skräddarsy din pool helt efter dina önskemål.

När Linus tog det stora steget och köpte sig ett eget hus hade han en långsiktig plan. Det skulle bli hans drömhus och där han skulle leva under resten av sitt liv. De första åren fokuserade han på renoveringar inomhus, för att kunna sätta sin egen prägel. Även en stor altan byggdes till på baksidan av huset.

Nu var det bara en sak som återstod och en sak han skulle ta itu med nu. Han hade länge haft en dröm om att ha en egen swimming-pool. En pool där han kunde bada precis när han ville och utan att behöva lyssna på andra människors tjoande. Han hade redan en plan på hur poolen skulle se ut, det var bara att hitta ett bra företag.

Hur stor swimming-pool vill du ha?

Linus ville ha en pool där han kunde få sin dagliga motion. Han ville kunna simma längder och ville inte riskera att slå i knäna i botten. Så den skulle vara djup och lång. Eftersom hemmet nu var så modernt och hemtrevligt, så ville han ha en pool i formen “eight”.

En sådan pool hade en liten inbuktning på båda sidor, precis som på en åtta. Det satte prägel på hela poolen och gjorde att den fick en fin och trevlig känsla som passade bra in med huset och tomten. Läs mer om swimming-pool och mer på denna sida: https://miamipool.se/ 

30 Dec 2022