Rolig badrumsrenovering i Uppsala

En renovering erbjuder oändliga möjligheter. Den som gör en badrumsrenovering i Uppsala har fria händer att besluta precis hur det ska se ut när det är klart.

Det gamla huset i Uppsala var fallfärdigt. De flesta hade ansett att det borde rivas. Men Maria och Martin hade sett det vackra i byggnaden och bestämt sig för att väcka liv i de trötta väggarna. Huset köptes för en spottstyver och då de redan hade ett hem kunde de arbeta på huset när det fanns tid och pengar.

De bestämde sig för att börja med badrumsrenovering. Visst fanns det annat som kanske verkade mer logiskt att börja med, men de resonerade att det kunde vara bra att ha ett badrum under tiden de renoverade. Martin kontaktade en byggfirma han använt tidigare för att be om hjälp. De kunde ta sig an helheten vilket passade paret perfekt.

Märklig badrumsrenovering?

Först revs badrummet i Uppsala ut. Något som var enkelt då det var minimalt inrett och hade väggar av våtrumstapet. Sen började badrumsrenoveringen. Rörmokaren kom och såg över rören. De behövde bytas då de sett sina bästa dagar. Sedan var det dags för kakel. De hade bestämt sig för vita väggar med några små blå fyrkanter som skulle sitta på tvärs.

Kontrasten mellan det slitna husets yttre och inre och det snart färdiga badrummet var som natt och dag. Som om någon klippt in en modern del mitt i det gamla. Men det blev snyggt. Golvet var helt vitt, liksom toalett, handfat och dusch. Men detaljer i terrakotta skapade härliga färgklickar och gav rummet liv. ta hjälp av denna byggfirma när du behöver en badrumsrenovering: www.badrumsrenoveringuppsala.nu

10 Nov 2022