Nytt kök när köksluckor skickades på lackering i Stockholm

Med ganska små medel kan man skapa en känsla av nytt och fräscht. Exempelvis kan man skicka köksluckor på lackering i Stockholm för att få den där härliga känslan av nyrenoverat rum.

Agneta var så trött på sin lägenhet. När hon flyttade in hade hon planerat att renovera eftersom ekonomin tillät. Men tiden gick och pengarna försvann på andra saker som studiematerial och snabbmat. Att köpa färg och måla själv hade hon inte tid med och visste av egen erfarenhet att det inte brukar bli särskilt snyggt.

Livet var ändå härligt och studietiden bjöd på många nya vänner. Nu stod hon och gjorde sig klar för en kväll hos nya studievännen Mia.

Lämnade in köksluckorna på lackering i Stockholm

Mia bodde mindre än Agneta men hon hade gärna bytt med henne. Lägenheten var så fin och köket en färgklick som hette duga. Luckorna var målade i hallonrött och gjorde rummet sprudlande. När hon berömde färgen berättade Mia att hon lämnat in dem till ett företag som gjorde lackering av köksluckor i Stockholm.

Det hade gått snabbt och kostade inte alls så mycket som hon trott. Hon sa att hon trivdes så mycket bättre hemma nu och älskade att sitta vid köksbordet och plugga.

Agneta kunde inte sluta fundera på köksluckorna och googlade företaget på väg hem samma kväll från Mia. Väl hemma fyllde hon i ett formulär online. Nu var det bara att vänta på prisförslaget de skulle ge henne och hålla tummarna riktigt hårt.

29 Nov 2021