Målare tog hand om hus i Nacka

Beroende på var huset står och vilken färg man har krävs olika underhåll. För att få veta vad som gäller kan man alltid rådfråga en duktig målare i Nacka.

Det var snart dags för familjen Svensson att måla om sitt faluröda hus. Inte för att det såg slitet ut, men Anders visste att det snart skulle bli så och då kunde fukten krypa ner. Bättre att vara lite före sin tid och hålla huset i bra skick. Det var alltid bra att ha ett välskött hus.

Anders skulle själv ta hand om jobbet och eventuellt få hjälp av sin svåger när denna hade tid någon helg framöver. Hans fru Rita var inte helt säker på att det var en bra idé. Inte för att han var en dålig målare, utan snarare för att han var den typen som startade projekt men aldrig avslutade dem.

Målare för husfridens skull

En morgon kungjorde Anders att han nog inte skulle ha tid att måla huset. Mycket att göra på jobbet. Men troligtvis förstod hustrun Rita hur det låg till: För en gångs skull hade han tagit sitt förnuft till fånga och bestämt sig för att ta hjälp av en professionell målare.

Samma dag kontaktade han en målare i Nacka som kunde ta på sig arbetet trots att det kom lite tätt inpå. Anders förklarade för Rita att han tänkt ekonomiskt när han valde att ta in en målare. Det skulle inte köpas in onödig färg och så kunde ju han och Rita hitta på något mysigt istället.

28 Jun 2022