Målare på Södermalm skulle också kunna jobba med bladguld

Gustav Klimt är mest känd för sin tavla "Kyssen" samt hur han jobbade med äkta bladguld i sina tavlor. Något som en målare på Södermalm nog gärna hade gjort.

Gustav Klimt var en målare älskad för sina motiv som ofta skimrade av guld. I vissa av sina tavlor använde han till och med bladguld. Klimt var på alla sätt en fantastisk konstnär, men nog är det att fuska lite att använda bladguld. Då är det klart att målningarna blir mycket värda. En målare på Södermalm skulle enkelt kunna dekorera en hel köksvägg med bladguld och kunna sätta en hög prislapp på sitt verk. Kanske en idé att föreslå din målare när du bjuder in för att berätta om dina visioner för ditt hem.

Målare på Södermalm bjuder på en konsultation

Det är inte alls ovanligt att en målare på Södermalm kan komma på ett konsultationsmöte. Då går ni tillsammans igenom hur du ser framför dig att ditt hem ser ut efter att arbetet är slutfört. Är det bladguld i Gustav Klimt-stil du önskar så berättar du det. En målare skulle då kunna föreslå guldfärg i stället, för att uppnå samma effekt. Men mycket billigare.

Det är så en målare kan hjälpa till. Du kan få nya insikter och tankar som ger det resultat du önskar, men på ett smidigare, billigare och snabbare sätt. En bra målare erbjuder sig även att ta hand om din ansökan för att få rot-avdrag på arbetet. Bladguld eller ej. Kontakta en målare här: www.målaresödermalm.se 

5 May 2022