Låssmed i Järfälla rycker ut för att rädda utelåsta kroggäster

Den som arbetar som låssmed i Järfälla har släppt in ett stort antal utelåsta kroggäster i sina dar. Det är inte ovanligt att tappa nycklarna ute på lokal.

Nej, det är inte bara obotliga fyllbultar som tappar bort nycklarna på krogen. Det räcker med två glas champagne så kan knippan ramla ur handväskan. Det har nämligen inte så mycket med den alkoholhaltiga drycken att göra, som med det stora antal gånger du tar upp mobilen ur handväskan. Det är ofta då nycklarna trillar ur utan att du märker det.

Ljudvolymen ute på lokal brukar dessutom vara så hög att du faktiskt inte har en chans att höra nycklarna slå i golvet. Så du ska inte skämmas om du inte märker att du tappat dem förrän du står och försöker komma in i din låsta lägenhet mitt i natten. Det är bara att hoppas på att du har kvar din mobiltelefon.

Låssmed med jour är snabbt där i Järfälla

Med hjälp av din mobil kan du nämligen kvickt ringa upp en låssmed i Järfälla. Välj med fördel en som erbjuder öppning på jourtider, eftersom låssmeder sällan räknar “mitt i natten” till sina ordinarie öppettider. Under tiden kan du gratulera dig själv till din goda vana att gå på toaletten innan du lämnar krogen.

Och om du inte har den goda vanan, kanske du ska överväga att knacka på hos en väl vald granne om du blir kissnödig. I alla fall om du inte bor i Järfälla. Då kan det ta lite tid för låssmeden att ta sig till dig. Om du däremot bor i Järfälla kommer du sannolikt kunna hålla dig. Då är räddningen där inom mycket kort tid.

Mer info om en låssmed kan du hitta här: låssmedjärfälla.se

16 Feb 2023