Hjälp med innergårdsrenovering i Stockholm

Har det blivit dags att renovera innergården och kanske även byta ut gårdsbjälklaget? Ta då hjälp av en firma specialiserad på innergårdsrenovering i Stockholm.

Många bostadsrättsföreningar glömmer bort innergården vilket är synd. Genom att anpassa gården till föreningens medlemmar kan den bli en högt uppskattad yta. Då bidrar den även till bättre sammanhållning, trivsel och engagemang i föreningen. Men en fin och välplanerad innergård ökar även fastighetens värde. Att renovera och göra om innergården är därför en bra investering på flera sätt.

Ska man renovera innergården kan det vara bra att låta alla i huset komma till tals och få komma med önskemål. Odlingsplats, lekplats, uteplats och grillhörna är några av de saker som kan rymmas på en innergård. Men en gård kan även behöva ge plats till sopsortering, cykelparkering och kanske även bilparkering.

Även dräneringen måste bli rätt vid en innergårdsrenovering i Stockholm

En innergårdsrenovering kan man sällan klara av att göra själv. Som bostadsrättsförening eller fastighetsägare kan man i stället ta hjälp av ett företag som är experter på att renovera innergård i Stockholm. Detta är extra viktigt om man även ska byta gårdsbjälklaget och tätskikt, men även för att säkerställa att markarbetet och dräneringen blir rätt.

Gör gärna en enkel skiss över innergården och rita ut allt det som ska få plats. Kontakta sedan några olika företag som har gårdsrenovering som sin specialitet och be om en kostnadsfri offert. Ett seriöst företag kommer alltid ut på plats eftersom det annars blir svårt att bedöma arbetet och ge en korrekt offert.

17 Apr 2023