Gör något nytt med ditt slipade golv

Hur många gånger kan man inte känna att man vill ha en ny tapet och faktiskt byter den? Man kan göra i princip samma sak med ett golv utan att behöva slita upp hela det befintliga golvet.

När man gör en golvslipning slipar man ned det befintliga golvet. Man slipar då bort eventuella sprickor och repor i det. När det är klart gör man en efterbehandling för att skydda golvet från smuts och fukt. Efter det kan man välja att lägga en färg eller någon annan behandling. Det är helt upp till dig vad du vill ha. Låt kreativiteten flöda och gör golvet till något alldeles särskilt. Färgen du använder dig av måste vara en färg avsedd för just trägolv. Det finns många olika färger att välja mellan. Med en golvslipning får du mer eller mindre ett nytt golv.

Anlita ett företag och håll nere kostnaden

Det finns många fördelar med att anlita ett företag. Du slipper då tänka på vad det är som ska göras samt införskaffa verktygen som behövs. Golvslipare har en maskin de använder sig av. Denna måste man veta hur man använder om man ska göra jobbet själv. Låter man proffsen sköta jobbet har de bra koll på vad som behövs. De vet hur djupt ned man ska slipa och de slipar jämnt. Du kan hålla nere kostnaden för att anlita golvslipare med hjälp av ROT-avdraget. Det är ett avdrag på 30 % upp till 50 000 kr. Detta betalar skatteverket ut, men endast om företaget betalar F-skatt. Läs mer om golvslipning på denna webbsida: https://www.golvslipningvästerås.se 

11 Dec 2020