Epoxigolv i Göteborg - ett starkt val

Vill man ha ett lättstädat och tåligt golv som håller för lång tid så är epoxigolv ett smart val. Med fogfria epoxigolv så underlättas städningen och behovet för underhåll är minimalt.

Epoxigolv används ofta inom livsmedelsindustri, verkstäder, garage och andra platser där det ofta blir hårt slitage. Fördelarna är att det håller i runt 40 år samtidigt som såpa och vatten räcker för att hålla rent på ett enkelt sätt. Oftast är det där det krävs golv för tuffa tag som epoxygolv används, men på senare tid har det även blivit populärt för badrum.

Eftersom epoxigolv håller för tuffa tag, inte bara mot slitage utan även luftfuktighet och temperatur lämpar det sig speciellt bra för golv i fastigheter som inte är uppvärmda hela tiden. I Göteborg finner man enkelt expertisen för bra epoxigolv.

Epoxigolv - material och anpassning

Epoxigolv kan anpassas efter behov och smak. Möjligheterna är stora när det kommer till färgval och design. Man kan faktiskt göra rena konstverk med hjälp av klar epoxi och rätt expertis. Golven kan göras helt släta eller med grövre struktur för halkskydd. Med låga utsläpp av VOC och AMC så vet man att inomhusmiljön och luftkvaliteten inte försämras. VOC står för flyktiga organiska ämnen och AMC för luftburna molekylära föroreningar.

Det finns en mängd olika kombinationer av epoxi som gör att det är enkelt att anpassa golvet för just ditt specifika behov. Man kan anpassa golvet efter både funktion och design. Ett epoxigolv är en bra investering för ett golv som håller länge och som verkligen tål tuffa tag. Läs mer om epoxigolv på denna sida: epoxigolvgöteborg.se

16 Sep 2021