En glasfiberpool höjer er levnadsstandard

Att många familjer och husägare idag väljer att renovera och bygga om i sina hus är naturligt sett till det faktum att det numera är billigare än någonsin att göra just detta. i och med att man kan använda sig av rot-avdraget så har också väldigt många ansett sig ha råd att bygga om, bygga nytt och renovera i förskönande syfte och där man anlitar professionell hjälp för detta. Kortfattat så kan man här anlita en snickare för att bygga ett nytt uterum och där man därefter drar av 30% av arbetskostnaden på sin deklaration – en summa man därefter får tillbaka på sin skatt och här har verkligen den frikostiga skattesubvention gjort en stor skillnad i många hushåll.

Dock! De flesta väljer enbart att renovera och försköna insidan på sina hus och där man helt verkar ha glömt att även utsidan i många fall kan vara i nog så stort behov av en förändring. Vi tänker oss här dock inte att man målar om huset, att man byter tak eller att man fäster markiser ovanför fönstren – nej, våra tankar handlar mer om en förändring som skänker hela familjen glädje och som samtliga medlemmar kan ha stor nytta av: en glasfiberpool.

Här får man dock bortse från rot-avdraget inte omfattar ett arbete kring en pool. Det spelar dessbättre ingen större roll i dagsläget och det är något som vi baserar på att en glasfiberpool i sig är billigare än någonsin och att en sådan passar de flesta plånböcker. Man får här räkna med att betala för grävarbete (något som i ska inte behöver innebära någon jättekostnad) och för en glasfiberpool och på köpet får man som familj en helt ny och självklar samlingsplats.

En glasfiberpool har lång livslängd

Men, frågar sig många här: håller verkligen en glasfiberpool för vårt svenska klimat? En relevant fråga som vi för några år sedan hade svarat mer svävande på, men som idag får ett jakande svar. En glasfiberpool idag är nämligen byggd även med vårt nordiska klimat i åtanke – med exempelvis fler lager, så många som sju – och det gör att den håller måttet under en lång, lång tid.

Vill man förändra sitt hus och sin livsstil så anser vi att en pool i allmänhet och en glasfiberpool i synnerhet är något man ska överväga att investera i. De är snygga, de är funktionella och de skänker en vardaglig lyx som det – helt enkelt – är värt att betala för.

6 Jun 2017