En fungerande ventilation i huset i Stockholm

Ni behöver ha en fungerande ventilation i ert nya sommarhus i Stockholm. Som det är nu är den inte alls särskilt fungerande. Ni behöver anlita en firma som är experter inom just ventilation.

Ni slog till och köpte er ett gammalt skröpligt sommarhus ute i Stockholms skärgård. Det har inte varit beboeligt under många år och det är inte direkt så att ni kan flytta den närmsta tiden. Ni behöver göra utförliga renoveringar och se till att göra huset redo för att husera gäster igen. En sak som ni behöver ta tag i är husets ventilation. Den är inte alls något vidare. Kanske inte så konstigt med tanke på att ingen har bott där under flera år och att husets ventilation är i stort sett obefintlig. Ni ringer en ventilationsfirma som får komma och hjälpa er med ventilationen i huset.

Dålig ventilation kan orsaka problem med hälsan

Men innan de från ventilationsfirman kommer så måste ni göra lite andra typer av renoveringar. Det ska bytas ut både golv och tak, samt målas och tapetseras på väggarna i huset. Badrummet ska bli nytt och även köket får sig en makeover. Även om ni vill behålla husets äldre charm, så måste det in ny inredning. Efter det så ska även ventilationen göras i ordning. Det är viktigt med en fungerande ventilation. Dålig ventilation kan orsaka problem med hälsan, såsom astma eller andra typer av allergier. En god ventilation är väsentlig för att alla ska må bra i huset.

22 Dec 2021