En erfaren snickare i Nyköping

När man har sett alla gör-det-själv-program på TV kanske man tror att det är hur lätt som helst att sätta upp en vägg, men snart inser man att det är bättre att ringa till en snickare i Nyköping.

Att bygga om köket eller sätta upp en vägg och skärma av vardagsrummet lite verkar ju inte vara så svårt när man har sett hur det görs. Man ritar förslag och tänker på hur fint det kommer att bli med förändring. Så ska man köpa virke och redan där inser man att det inte är så lätt. Man behöver inte bara vet vilket virke man ska ha, man måste dessutom få hem det och det ska kapas. Men man kan ju inte stå där med en handsåg. Det blir inte riktigt rakt, det flisar och är ganska jobbigt. Eftersom man gör det på helgen blir det inte riktigt klart heller så kök och vardagsrum ser ut som hela havet stormar. Det är då man fattar telefonen och ber om hjälp.

Kunniga snickare har all utrustning och bra kontakter för att köpa material

De har nog hört det förut så det är inga nyheter för dem att ta över där man gett upp. Medan man är på jobbet får de klart hela väggen, de sopar upp och tar med sig skräpet. Visserligen fick man inte köpt någon cirkelsåg som hade varit kul att ha. Men var skulle man ställa den? Så återstår bara tapetsering och målning och det kan man ju göra själv. Eller? Läs mer om snickare på denna hemsida: snickarenyköping.nu/

13 Sep 2021