Cisterner i stål som tål det mesta

Inom vissa områden behövs det stora behållare för lagring och som en del i flödet. Cisterner i stål är mycket tåliga och användbara behållare som går att använda till olika innehåll.

Vad är det som du behöver ifall du ska lagra stora mängder olja eller mjölk? Och hur ska du kunna förvara säd tills den kan behandlas och bli till mjöl? Svaret på de frågorna, och många till, är cisterner i stål. En cistern kan vara på ett par hundra liter och upp till många tusentals liter. Det gör att du alltid kan få en cistern som passar för dina ändamål. Men hur är det då med användningsområde? Är en cistern enbart till för lagring? Nej, beroende på vad du ska använda cisternen till, och hur ditt flöde ser ut, så går det att ha en fristående cistern. Men det går även att ha en cistern som är inkopplad i ett system och ett flöde, eller en cistern som är ihopkopplad med en eller flera andra cisterner.

Noggrann produktion och behandling av cisterner

Cisterner är normalt gjorda av något slags stål. Det är ett hållbart material som även tål vätskor. Men till det går det även att sätta ett lager plåt, som kommer att göra cisternen ännu tåligare och lättare att handskas med. Det viktiga är att cisternen får rätt behandling och att du använder cisternen till det som den är anpassad till. På det viset kan du få den längsta möjliga användningstiden.

4 Oct 2021