Betonghåltagning för ljusinsläpp i Stockholm

Huset i Stockholm hade många fönster, men de var väldigt små. Så fort familjen hade flyttat in så bokade man därför en betonghåltagning för större fönster.

Huset låg perfekt i en väldigt fin miljö utanför Stockholm. Trädgården var fantastisk och det hade inte kommit fram någonting att oroa sig över vid besiktningen. Men så fort de hade flyttat in så kändes det lite mörkt och trist. Visningen hade varit på kvällen och därför hade de inte tänkt på att solens strålar inte verkade kunna nå in genom fönstren.

Det gedigna stenhuset var inte så gammalt, men det var ägaren själv som hade ritat det. Och troligen hade han inte tänkt på sådant som ljusinsläpp, utan istället satsat på fönster som inte kändes fungerande. Men som tur var så hade de fått huset till ett bra pris och kunde nu lägga pengarna på att boka en betonghåltagning för att få större fönster.

Smart betonghåltagning i Stockholm

När man utför en betonghåltagning i Stockholm idag så är det så perfekt att det kan förvåna husägare. För idag har man alla möjliga smarta sågar och borrar, så att man kan få perfekta hål som nästan ser ut att alltid ha funnits.

Man har även satsat mycket på att skapa en utrustning som gör att man inte påfrestar personalens kropp mer än nödvändigt, och att man inte heller skrapar ner så mycket. Allt för att skapa en god arbetsmiljö och även utföra arbetet så säkert och snabbt som det bara går.

10 Jan 2023