Behov att hyra kranförare

De flesta byggen har bra planering och man vet precis vad som behövs. Men ibland sker oförutsedda saker och det blir exempelvis behov av att hyra en kranförare.

Bygget flöt på och alla delar var på plats när det handlade om planering. Nu visade det sig dock att den kranförare som skulle jobba med själva ihopsättandet av huset hade blivit dubbelbokad. Den andra bokningen hade gjorts betydligt tidigare och det var Eriks bygge som fick stryka på foten.

Tyvärr hade byggföretaget där kranföraren arbetat inte möjlighet att hjälpa till med ersättare. Så det var bara för Erik att börja leta. Han hörde sig för med flera företag då han var ny i branschen och inte fått så många kontakter ännu. Men efter att ha ringt runt ett tag kom han till en hjälpsam branschkollega.

Kranförare hittad

Branschkollegan hade ingen kranförare att hyra ut. Däremot visste han någon som gjorde det. Han hade själv varit i knipa förr och tvingats leta. Företaget han rekommenderade hade en mycket kompetent kranförare som just nu var tillgänglig. Erik fick byggfirmans mobilnummer och kontaktade den så snart han avslutat samtalet med sin räddare i nöden.

Det visade sig att kranföraren faktiskt var ledig och kunde komma och jobba på bygget. Erik var otroligt tacksam då denne kunde komma redan följande dag. Tänk att han hade en sådan tur. Nu skulle bygget inte behöva dra ut på tiden. Köparen av byggnaden skulle aldrig veta om att det varit en risk för det. Erik kunde känna sig nöjd med hur han löste problemet.

Besök denna hemsida ifall du också behöver hyra en kranförare: pmkran.se

30 Jul 2023