Badrumsrenovering ett måste i Sundbyberg

Se olyckor i ett positivt ljus är en bra egenskap. När en vattenskada dök upp var Klaras första tanke, bra tillfälle att låta hantverkare från Sundbyberg göra en badrumsrenovering.

Klara hade som oftast en positiv syn på allt som hände. Hon trodde även att allt hände av en anledning. Så givetvis betydde vattenskadan att det var dags att göra om hennes badrum i Sundbyberg. Något som hon funderat på länge och nu hade universum sagt sitt.

Hon lade ut en post på facebook där hon frågade sina vänner om de visste någon bra firma som gjorde badrumsrenoveringar. Ett inlägg om en firma i Sundbyberg hade fått många kommentarer och gilla-klick. Där fanns även en länk hon klickade på och började nyfiket läsa.

Firma anlitades för badrumsrenovering

Under ett möte med entreprenören i lägenheten växte idéer fram. Hon frågade om det gick att slå ut en vägg till en större garderob för att göra badrummet större. Han sa att de behövde se så att den inte var bärande. Var den inte det kunde de riva den åt henne. Nu såg hon badrummet framför sig och förklarade hur hon ville ha det.

Det var underligt att se det stora badrummet där det knappt funnit plats för dusch och toalett. I hörnet ett inbjudande jacuzzi. Hon öppnade kranarna - en vink till hantverkaren att det var dags att gå. Färgerna i badrummet, mjuka och harmoniska. Hon tog av sig strumporna och log när hon kände värmen under fötterna. Tackar universum för vattenskadan och klev i det bubblande badet.

21 Jan 2022