Anlita en prisvärd målerifirma i Stockholm

Många privatpersoner skulle inte drömma om att ge sig på projekt i sina hus som de saknar utbildning för. Man skulle inte byta sitt tak, man skulle inte bygga en uteplats, man skulle inte få för sig att sätta kakel i sitt badrum och man skulle inte ens komma på tanken på att dra vatten till köket. Kort sagt; man vet att det krävs utbildning och man vet att det ligger en stor yrkeskunskap bakom dessa olika yrkesroller och man avstår med all rätt också från att genomföra uppdragen utan professionell hjälp.

 Frågan är här – varför gäller inte det målerier och varför anlitar inte samma personer en målerifirma för dessa? Svaret här är enkelt och det ligger i att många underskattar jobbet en målerifirma gör och man tror sig kunna måla utan några som helst förkunskaper. Något som ger otroligt dåliga slutresultat som i många fall gör att man som privatperson tvingas göra om jobbet eller anlita en professionell målerifirma för att korrigera de misstag man begått. Oavsett vilket så kostar det onödiga pengar och det är också exakt dit vi vill komma. Det krävs kunskaper, det krävs utbildning och det krävs erfarenhet för att måla och man tjänar i de flesta fall på att direkt kontakta en målerifirma och låta denna göra jobbet.

Dessutom – en målerifirma idag behöver inte kosta så mycket pengar och för att förklara detta så använder vi oss av två punkter. Två punkter varav den ena berör hela landet och där den andra främst gäller privatpersoner boende i större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Här är anledningarna till varför en målerifirma är billig i dagsläget:

  • Rot-avdraget. Du som privatperson kan – förutsatt att du är berättigad till det – använda dig av ditt rot-avdrag och därmed anlita en målerifirma, låta denna göra sitt jobb och därefter dra av 30% av arbetskostnaden på din deklaration. Det här gäller en gång per år och per person och – naturligtvis – över hela landet och inte bara i de större svenska städerna.
  • Här har vi fördelen av att bo i Stockholm och behöva hjälp av en målerifirma. På ett helt annat sätt kan man nämligen i Stockholm använda konkurrensen mellan verksamma målerifirmor frö att få till stånd ett förmånligt pris. Kontakta så många som möjligt, ta in offerter, jämför dessa och använd dem då du förhandlar. Genom detta kan man anlita en målerifirma i Stockholm till ett betydligt bättre pris i Stockholm än vad fallet är i en mindre stad.
4 Jun 2017